Aanbesteding

Met enige regelmaat besteedt het Zorginstituut activiteiten of diensten uit die verband houden met zijn bedrijfsvoering.

Inhuur ICT-personeel


Wij maken gebruik van een online marktplaats voor het direct inhuren van extern ICT-personeel. De aanmelding verloopt elektronisch via het aanbestedingsplatform CTM Solution.

 1.     Stap 1: Ga naar de website CTM Solution;
 2.     Stap 2: Registreer u als leverancier;
 3.     Stap 3: Meld u aan bij de e-Cartotheek voor inhuur ICT-personeel, referentienummer 2011048313.

Wij beoordelen een keer per maand alle nieuwe aanmeldingen. De aanmeldingen die voor de eerste dag van de nieuwe maand ingediend zijn, worden in de eerste week van de nieuwe maand beoordeeld. Door u aan te melden maakt u kenbaar dat u belangstelling heeft voor mogelijke opdrachten van het Zorginstituut. Wanneer wij behoefte hebben aan personeel, ontvangen alle gekwalificeerde partijen een offerteaanvraag waarop kan worden gereageerd.

Aanbestedingen sector Zorg

Wij maken gebruik van een online marktplaats voor het gunnen van opdrachten in het kader van de pakket- en kwaliteitstaken. De aanmelding verloopt elektronisch via het aanbestedingsplatform CTM Solution.

 1. Stap 1: Ga naar één van de volgende websites:
      Tendernet;
      Aanbestedingskalender;
      CTM Solution;
      Ted.Europa.
 2.     Stap 2: Registreer u als leverancier op het platform CTM Solution;
 3.     Stap 3: Meld u aan bij 'Het Dynamisch Aankoopsysteem voor zorg gerelateerde onderzoeken' met referentienummer 2018005486.

Wanneer wij behoefte hebben aan activiteiten en diensten in het kader van de pakket- en kwaliteitstaken ontvangen alle gekwalificeerde partijen via het platform CTM Solution een offerteaanvraag waarop kan worden gereageerd.