Aanbesteding

Met enige regelmaat besteedt het Zorginstituut activiteiten of diensten uit die verband houden met zijn bedrijfsvoering.

Onderzoeksaanvragen Zorg

Het Dynamisch aankoopsysteem Zorg (DAS) voor onderzoeken is sinds 17 april 2018 actief. Partijen moeten zich eerst (gratis) aanmelden bij CTM Solution en kunnen vervolgens via onderstaande link een verzoek tot kwalificatie indienen.

Via onderstaande link kunt u de betreffende documenten middels het CTM platform downloaden en kunt u uw verzoek tot toelating tot het Dynamisch aankoopsysteem Zorg gerelateerde Onderzoeken indienen.

Dynamisch aankoopsysteem Zorg (DAS)

Mocht u hulp nodig hebben bij de inschrijving dan kunnen ze zich wenden tot de servicedesk van CTM:
Telefoon: 020 – 670 85 00
E-mail: helpdesk@ctmsolution.nl

Inhuur ICT-personeel


Wij maken gebruik van een online marktplaats voor het direct inhuren van extern ICT-personeel. De aanmelding verloopt elektronisch via het aanbestedingsplatform CTM Solution.

  1.     Stap 1: Ga naar de website CTM Solution;
  2.     Stap 2: Registreer u als leverancier;
  3.     Stap 3: Meld u aan bij de e-Cartotheek voor inhuur ICT-personeel, referentienummer 2011048313.

Wij beoordelen een keer per maand alle nieuwe aanmeldingen. De aanmeldingen die voor de eerste dag van de nieuwe maand ingediend zijn, worden in de eerste week van de nieuwe maand beoordeeld. Door u aan te melden maakt u kenbaar dat u belangstelling heeft voor mogelijke opdrachten van het Zorginstituut. Wanneer wij behoefte hebben aan personeel, ontvangen alle gekwalificeerde partijen een offerteaanvraag waarop kan worden gereageerd.