Contact

Belangrijk: wijziging toegang Zorginstituut vanwege coronavirus

Het gebouw van Zorginstituut Nederland is gesloten voor medewerkers en bezoekers. Onze medewerkers zijn telefonisch, per e-mail en online te bereiken. Lukt het niet om het Zorginstituut via het algemene telefoonnummer te bereiken, gebruik dan ons contactformulier onderaan deze pagina. Geplande overleggen en bijeenkomsten vinden zo veel mogelijk telefonisch en online plaats. Wij rekenen op uw begrip.
Met deze maatregelen volgen wij de overheidsvoorschriften en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het inperken van de verspreiding van het coronavirus.

Bezoek de website Rijksoverheid.nl of de website van het RIVM voor de meest recente informatie over het coronavirus in Nederland .

Hieronder vindt u de informatie over de verschillende manieren om het Zorginstituut te bereiken. Heeft u een vraag of opmerking, stuur deze dan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Voor het maken van bezwaar of het indienen van een klacht, Wob-verzoek of AVG-inzageverzoek kijkt u op de pagina 'Bezwaar, klacht, Wob-verzoek of AVG-inzageverzoek'.
Voor informatie over het versturen een factuur aan het Zorginstituut kijkt u op de pagina 'E-factureren'.

Contactgegevens Zorginstituut Nederland

Postadres

Postbus 320
1110 AH Diemen

Bezoekadres

Willem Dudokhof 1
1112 ZA Diemen

Telefoonnummer

Ons algemene telefoonnummer is  (020) 797 8555. Voor vragen over het zorgpakket, de kwaliteit van zorg of het gepast gebruik van zorg belt u de afdeling Zorg, telefoonnummer (020) 797 8227. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Bezoekt u het Zorginstituut?

Bij het Zorginstituut geldt vanaf 1 maart 2020 een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Medewerkers van ministeries kunnen zich legitimeren met hun toegangspas, als die is voorzien van naam en pasfoto.

Bij het bezoeken van het Zorginstituut moet u rekening houden met beperkte parkeergelegenheid rondom ons gebouw. De parkeerplekken bevinden zich in een blauwe zone. Dit betekent dat u daar maximaal 2 uur mag parkeren. Liever komt u met het openbaar vervoer. Station Diemen-zuid ligt op 3 minuten lopen van ons gebouw.

Openbaar vervoer

Bus 44: halte station Diemen Zuid
Het Zorginstituut bevindt zich op 3 minuten lopen in oostelijke richting.
Metro 53/trein: station Diemen Zuid
Vanaf perron trein/metro: loop niet naar stationsgebouw maar naar tegenoverliggende trap. Beneden is Zorginstituut Nederland aan rechterhand op 3 minuten lopen.

Plan uw route (Google Maps)

Vragen over het coronavirus?

Bezoek de website Rijksoverheid.nl voor de meest recente informatie over het coronavirus in Nederland of de website van het RIVM.

Contactformulier

Hebt u een informatievraag, of wilt u een opmerking maken of een suggestie doen? Stuur ons dan een e-mail. Wij kunnen algemene informatievragen snel per e-mail beantwoorden.

maximaal 5000 karakters

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw naam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw vraag zijn deze gegevens niet nodig.

U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw naam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw vraag zijn deze gegevens niet nodig.

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Zorginstituut Nederland verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Zorginstituut Nederland verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij verwerken slechts persoonsgegevens die nodig zijn om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Het Zorginsti-tuut verkoopt uw gegevens niet aan derden. Wij kunnen uw vraag doorsturen naar een afdeling binnen het Zorginstituut. Zorginstituut Nederland heeft een privacyverklaring opgesteld. Hierin staat onder andere beschreven hoe wij omgaan met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens 1 jaar.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *