Contact

Hieronder vindt u informatie over de verschillende manieren om het Zorginstituut te bereiken. Heeft u een vraag of opmerking, stuur deze dan per e-mail via het contactformulier.

Vragen over het coronavirus?

De meest recente informatie over het coronavirus staat op:

Contactgegevens Zorginstituut Nederland

Telefoonnummer

Ons algemene telefoonnummer isĀ  (020) 797 8555. Voor vragen over het zorgpakket, de kwaliteit van zorg of het gepast gebruik van zorg belt u de afdeling Zorg, telefoonnummer (020) 797 8227. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Kunt u ons niet bereiken via het telefoonnummer, maak dan gebruik van het contactformulier.

Postadres

Zorginstituut Nederland
Postbus 320
1110 AH Diemen

Bezoekadres (let op, er gelden maatregelen vanwege het coronavirus)

Willem Dudokhof 1
1112 ZA Diemen

Wijziging toegang Zorginstituut vanwege coronavirus

Het gebouw van Zorginstituut Nederland is gesloten voor medewerkers en bezoekers. Onze medewerkers zijn telefonisch, per e-mail en online te bereiken. Lukt het niet om het Zorginstituut via het algemene telefoonnummer (020 - 797 8555) te bereiken, gebruik dan ons contactformulier. Geplande overleggen en bijeenkomsten vinden zo veel mogelijk telefonisch en online plaats. Wij rekenen op uw begrip.
Met deze maatregelen volgen wij de overheidsvoorschriften en nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het inperken van de verspreiding van het coronavirus.

Bezoekt u het Zorginstituut?

Bij het Zorginstituut geldt vanaf 1 maart 2020 een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Medewerkers van ministeries kunnen zich legitimeren met hun toegangspas, als die is voorzien van naam en pasfoto.

Bij het bezoeken van het Zorginstituut moet u rekening houden met beperkte parkeergelegenheid rondom ons gebouw. De parkeerplekken bevinden zich in een blauwe zone. Dit betekent dat u daar maximaal 2 uur mag parkeren. Liever komt u met het openbaar vervoer. Station Diemen Zuid ligt op 3 minuten lopen van ons gebouw.

Openbaar vervoer

Bus 44: halte station Diemen-Zuid
Het gebouw van het Zorginstituut bevindt zich op 3 minuten lopen in zuidoostelijke richting aan uw linkerhand.
Metro 53/trein: station Diemen-Zuid
Vanaf perron trein/metro: loop niet naar stationsgebouw maar naar de tegenoverliggende trappen (noordoostelijke richting). Beneden aangekomen loopt u naar rechts via het Kees van Dongenpad. Deze gaat over in de Willem Dudokhof. U ziet het gebouw van het Zorginstituut aan uw linkerhand.

Plan uw route (Google Maps)

Indienen van een klacht, Wob-verzoek of AVG-inzageverzoek

Voor het maken van bezwaar of het indienen van een klacht, Wob-verzoek of AVG-inzageverzoek kijkt u op de pagina 'Bezwaar, klacht, Wob-verzoek of AVG-inzageverzoek'.

Versturen van een factuur

Voor informatie over het versturen een factuur aan het Zorginstituut kijkt u op de pagina 'E-factureren'.