Contact

Hieronder vindt u informatie over de verschillende manieren om het Zorginstituut te bereiken. Hebt u een vraag of opmerking, stuur deze dan per e-mail via het contactformulier.

Contactgegevens Zorginstituut Nederland

Telefoonnummer

Ons algemene telefoonnummer is  020 - 797 85 55. Voor vragen over het zorgpakket, de kwaliteit van zorg of het gepast gebruik van zorg belt u de afdeling Zorg, telefoonnummer 020 - 797 82 27. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Kunt u ons niet bereiken via het telefoonnummer, gebruik dan het contactformulier.

Let op: het Zorginstituut is geen medische instelling. Deel daarom niet te veel persoonlijke gegevens via het contactformulier. Bijvoorbeeld gegevens over uw medische geschiedenis of behandelingen die u krijgt.

Postadres

Zorginstituut Nederland
Postbus 320
1110 AH Diemen

Bezoekadres

Willem Dudokhof 1
1112 ZA Diemen

Voor de pers

Bent u journalist en hebt u vragen of een verzoek voor een interview of media-optreden? Neem dan contact op met onze woordvoerders:

Michiel Geldof

Janine Bosma

De woordvoerders van het Zorginstituut zijn uitsluitend bereikbaar voor de media.

Wilt u als journalist persberichten ontvangen van het Zorginstituut? Stuur uw gegevens (naam, medium en emailadres) naar jbosma@zinl.nl voor plaatsing op onze medialijst. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. U kunt zich ook abonneren op de RSS nieuwsfeed van Zorginstituut Nederland. U krijgt dan automatisch bericht zodra wij een nieuw bericht op onze site publiceren.

Bezoekt u het Zorginstituut?

Bij het Zorginstituut geldt een legitimatieplicht. Bezoekers kunnen zich legitimeren met paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Medewerkers van ministeries kunnen zich legitimeren met hun toegangspas, als die is voorzien van naam en pasfoto.

Bij het bezoeken van het Zorginstituut moet u rekening houden met beperkte parkeergelegenheid rondom ons gebouw. De parkeerplekken bevinden zich in een blauwe zone. Dit betekent dat u daar maximaal 2 uur mag parkeren. Liever komt u met het openbaar vervoer. Station Diemen-Zuid ligt op 3 minuten lopen van ons gebouw.

Openbaar vervoer

Bus 44: halte station Diemen-Zuid
Het gebouw van het Zorginstituut bevindt zich op 3 minuten lopen in zuidoostelijke richting aan uw linkerhand.
Metro 53/trein: station Diemen-Zuid
Vanaf perron trein/metro: loop niet naar stationsgebouw maar naar de tegenoverliggende trappen (noordoostelijke richting). Beneden aangekomen loopt u naar rechts via het Kees van Dongenpad. Deze gaat over in de Willem Dudokhof. U ziet het gebouw van het Zorginstituut aan uw linkerhand.

Plan uw route (Google Maps)

Indienen van een klacht, Woo-verzoek of AVG-inzageverzoek

Voor het maken van bezwaar of het indienen van een klacht, Woo-verzoek of AVG-inzageverzoek kijkt u op de pagina 'Bezwaar, klacht, Woo-verzoek of AVG-inzageverzoek'.

Versturen van een factuur

Voor informatie over het versturen een factuur aan het Zorginstituut kijkt u op de pagina 'E-factureren'.