Aanvraagformulier projectsubsidie 2019 Transparantie over de Kwaliteit van Zorg

Met de publicatie van het beleidskader in de Staatscourant op 31 januari 2019, is de aanvraagperiode voor projectsubsidies 2019 per 1 februari geopend. Aanvragen kunnen tot en met 31 maart 2019 worden ingediend.

Lees hier de officiële bekendmaking in de Staatscourant.

Indienen aanvraag en projectbegroting

U kunt het aanvraagformulier invullen en sturen naar transparantie2019@zinl.nl. Als onderdeel van de aanvraag dient een projectbegroting ingediend te worden. Als u daarbij liever gebruik maakt van Excel dan kunt u het Excel format per mail opvragen via transparantie2019@zinl.nl onder vermelding van ‘aanvraag projectbegroting samen beslissen subsidiejaar 2019’. Het Excel format wordt dan zo spoedig mogelijk verstuurd.