Zorginstituut Magazine juli 2022

Het Zorginstituut Magazine is het gratis kwartaalblad van Zorginstituut Nederland. Het bevat nieuws en achtergrondartikelen over het Zorginstituut en de zorg in Nederland.

De afbeelding toont de voorpagina van het Zorginstituut Magazine. Op de foto staat verslavingsarts Robert van der Graaff. Hij heeft een hamburger vast en op zijn mond zitten sausvlekken.
Beeld: ©Zorginstituut Nederland

Passende zorg

In deze editie van het Zorginstituut Magazine blikken we kort terug op de campagne De Zorg van Morgen. Met deze bewustwordingscampagne zwengelden we het gesprek aan over de toekomst van de zorg. Met een indringende hoofdfilm en 27 prikkelende testimonials nodigden we mensen uit om op de sociale media mee te praten over toekomstbestendige zorg. Ook kijken we vooruit naar de aanpak passende zorg. Welke stappen hebben we daarin gezet en wat gaan we de komende tijd nog doen?

Verder in deze editie: uitleg over de voorwaardelijke toelating van weesgeneesmiddelen, 10 vragen aan wijkverpleegkundige Tommie Niessen en meer over ons advies rondom vitamine D. 

In dit nummer:

Abonneren

Zorginstituut Magazine thuis of op het werk ontvangen? Vraag een gratis abonnement aan.