12 februari Hackathon Narratieve Kwaliteitsinformatie Verpleeghuiszorg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie NEMO Science Museum - Amsterdam

Oosterdok 2
1011 VX  Amsterdam

Zorginstituut Nederland en de partners binnen het Programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg (KIK-V) organiseren op dinsdag 12 februari een hackathon Narratieve Kwaliteitsinformatie Verpleeghuiszorg. Tijdens deze creatieve bijeenkomst willen we samen met professionals uit verschillende disciplines verkennen op welke wijze verhalende informatie inzicht kan geven in de kwaliteit van verpleeghuiszorg. Bent u werkzaam in de zorg, wetenschap, techniek of praktijk en hebt u interesse om mee te doen? Schrijf dan in!

Twee bijeenkomsten om informatie over verpleeghuiszorg te verbeteren

De hackathon Narratieve Kwaliteitsinformatie Verpleeghuiszorg is een eerste bijeenkomst en staat in het teken van informeren, inspireren en kennismaken met andere deelnemers. Dit zijn allen professionals uit verschillende disciplines (wetenschap, techniek, proces en/of praktijk). Vervolgens stellen we tijdens een tweede bijeenkomst op vrijdag 15 februari 2019 een ontwerpvoorstel op voor het gebruik van narratieve informatie als kwaliteitsinformatie in de verpleeghuiszorg. Op deze manier willen we binnen het programma KIK-V de mogelijkheden verkennen:

  • of en hoe narratieve informatie op zinvolle wijze (her)gebruikt kan worden; en
  • hoe dit burgers en zorgprofessionals meer inzicht kan geven in de kwaliteit van verpleeghuiszorg.

Inschrijven en meer informatie

Bent u werkzaam in de zorg, wetenschap, techniek of praktijk en wilt u op 12 februari meedoen aan de hackathon? U bent van harte welkom! Schrijf nu in via het aanmeldformulier. U vindt daar ook contactgegevens en extra informatie over de tweede bijeenkomst.