16 november Symposium - Wijzer over zinvol gebruik van PROMs: do's and don'ts

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs, Utrecht

Werkt u al met PROMs of bent u van plan om dat te gaan doen? Kom dan op vrijdag 16 november naar het symposium 'Wijzer over zinvol gebruik van PROMs: do's and don'ts'. Dit wordt georganiseerd door ISQQOL-NL en het PROM Platform, in samenwerking met Zorginstituut Nederland. Ontdek hoe u meetlast kunt ombuigen naar meetlust en hoe u resultaten direct in de praktijk kunt gebruiken.

Wat kunt u verwachten?

Op deze actieve bijeenkomst krijgt u antwoord van ervaren PROM-gebruikers op al uw praktische vragen, kunt u de inspirerende voorbeeldenmarkt bezoeken en meedoen aan workshops ter introductie van de kersverse herziening van de PROM-wijzer.

Doelgroep

Dit symposium is bestemd voor iedereen die PROMs op een zinvolle manier in de zorg wil gebruiken: zorgprofessionals, beleidsmedewerkers, docenten, studenten, onderzoekers, ondernemers en patiƫnten.

Informatie en inschrijven

Ga voor het programma, deelnamekosten en inschrijven naar de website van ISQQOL-NL.

PROM

De PROM-toolbox

De PROM-toolbox bestaat uit een PROM-wijzer en een PROM-cyclus. De PROM-wijzer en de PROM-cyclus zijn nauw verbonden. Met de PROM-wijzer kunt u zich oriƫnteren op het gebruik van PROMs. De wijzer helpt u om in te schatten wanneer het gebruik van PROMs zinvol is en laat zien wat er bij het gebruik van PROMs komt kijken.

De PROM-cyclus beschrijft de 8 stappen die nodig zijn voor het systematisch selecteren en invoeren van een PROM. Bij elke stap vindt u verwijzingen naar handreikingen, tools, praktijkvoorbeelden en verdiepingen op de methodologie.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de PROM-toolbox.