Contactformulier

Door het invullen van onderstaand formulier kunt u per e-mail contact opnemen met Zorginstituut Nederland.

Contactformulier

Hebt u een informatievraag, of wilt u een opmerking maken of een suggestie doen? Stuur ons dan een e-mail. Wij kunnen algemene informatievragen snel per e-mail beantwoorden.

maximaal 5000 karakters

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw naam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw vraag zijn deze gegevens niet nodig.

U vult dit alleen in als u het prettig vindt om met uw naam aangesproken te worden. Voor de afhandeling van uw vraag zijn deze gegevens niet nodig.

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Ik geef Zorginstituut Nederland toestemming om mijn contactgegevens te gebruiken voor een contacttevredenheidsonderzoek *

Zorginstituut Nederland maakt hiervoor gebruik van een extern onderzoeksbureau. Uw contactgegevens worden alleen voor dit onderzoek gedeeld.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Zorginstituut Nederland verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Wij delen uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vragen.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Zorginstituut Nederland verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij verwerken slechts persoonsgegevens die nodig zijn om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken. Het Zorginstituut verkoopt uw gegevens niet aan derden. Wij kunnen uw vraag doorsturen naar een afdeling binnen het Zorginstituut. Zorginstituut Nederland heeft een privacyverklaring opgesteld. Hierin staat onder andere beschreven hoe wij omgaan met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens 1 jaar.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *