'De professional maakt het verschil' - Nederlands Congres Volksgezondheid

Op 12 en 13 april is het Nederlands Congres Volksgezondheid (NCVGZ) in Amersfoort. Het thema van dit jaar is 'De professional maakt het verschil'. Tijdens het tweedaagse congres nemen onderzoek, praktijk en beleid een centrale plek in. Het is een congres van én voor betrokkenen bij de volksgezondheid in Nederland. 

De rol van professionals

De rol van professionals in de publieke gezondheid, de zorg en het sociaal domein verandert zichtbaar. De opkomst van multimorbiditeit en multiproblematiek, nieuwe technologie en kennis alsmede de hoge zorgkosten maken dat professionals zich bezinnen en nieuwe wegen in slaan. Overal in het land wordt er geëxperimenteerd met nieuwe manieren van werken en het opdoen van nieuwe expertise. Het NCVGZ wil in 2017 graag het platform zijn om kennis te delen en uit te wisselen, te inspireren en te verbinden. Meld je nu aan.

Informatie

  • Programma
  • Aanmelden
  • Meer informatie