07 maart Dag van het Advies 2019: Hoe(zo) komt nieuwe zorg sneller bij de patiënt?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Planetarium Meeting Center, Amsterdam

Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam

Innovaties en verzekerde zorg staan centraal op de Dag van het Advies 2019. Deze middag wordt georganiseerd door Zorginstituut Nederland samen met de Vereniging Artsen Volksgezondheid en Zorgverzekeraars Nederland. Het wordt een interactieve bijeenkomst met workshops, een kijkje in de keuken bij VWS, het perspectief van verzekeraars en een blik op het nieuwe subsidieprogramma dat het Zorginstituut samen met ZonMw gaat uitvoeren. Een dag vol innovatieve ideeën om niet te missen!

De foto toont de hal van een ziekenhuis. Er lopen verschillende mensen door de hal en rechts is een stand met ballonnen.

Veelbelovende zorg sneller bij de patiënt

Nieuwe veelbelovende behandelingen: we willen dat de patiënt snel toegang krijgt tot nieuwe goede zorg. Tegelijkertijd moet de introductie van nieuwe zorg in het basispakket ook verantwoord gebeuren. Het vraagt om een goede balans tussen voortvarendheid en zorgvuldigheid. Hoe houden we grip op het verzekerde pakket en waarborgen we veiligheid en kwaliteit, en bieden we tegelijkertijd voldoende ruimte voor noodzakelijke en gewenste vernieuwing en verbetering van zorg in de praktijk? U bent van harte uitgenodigd om daarover met ons mee te denken tijdens deze middag vol inspirerende sprekers en actieve sessies.

Doelgroep

De Dag van het Advies 2019 is primair bedoeld voor:

  • adviserend geneeskundigen, werkzaam bij o.a. zorgverzekeraars, en (andere) bij de Vereniging Artsen Volksgezondheid aangesloten artsen;
  • leden van andere verenigingen aangesloten bij de Koepel van Artsen Maatschappij en Gezondheid (KAMG);
  • zorginkopers, juristen en beleidsmedewerkers werkzaam bij zorgverzekeraars.

Maar ook als u anderszins vanuit uw professie geïnteresseerd bent, kunt u inschrijven voor deelname.

Programma en inschrijven

U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden voor deelname aan de Dag van het Advies op donderdag 7 maart 2019. Bekijk het volledige programma voor meer informatie over de sprekers en inhoud van de workshops.