16 januari Informatiebijeenkomsten subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Online en op locatie

Op maandag 16 januari en dinsdag 17 januari 2023 organiseert het Zorginstituut informatiebijeenkomsten over de aanvraagprocedure 2023 voor de subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’. De aanvraagperiode loopt van 1 januari 2023 tot en met 31 maart 2023.

Maandag 16 januari 2023
Online bijeenkomst: 10:00 - 12:00 uur

Dinsdag 17 januari 2023
Bijeenkomst op locatie: 14:00 - 16:00 uur

Via de groene knop kunt u zich opgeven voor 1 van de sessies. Doe dit uiterlijk vrijdag 13 januari 2023, dan ontvangt u tijdig de link voor de onlinebijeenkomst of meer informatie over de bijeenkomst op locatie.

Inhoud informatiebijeenkomsten

In de bijeenkomst informeren we u over het doel van de subsidieregeling en de inhoud van het thema in 2023. Ook geven we toelichting op de projectcriteria en aanvraagprocedure. We organiseren 2 informatiebijeenkomsten. De bijeenkomst op 16 januari 2023 is online en de bijeenkomst op 17 januari 2023 is op locatie.

Thema 2023: Samen beslissen bij beperkte gezondheidsvaardigheden

In 2023 ondersteunen we met de subsidieregeling projecten die het leren gebruiken van uitkomstinformatie bevorderen bij Samen beslissen met beperkte gezondheidsvaardigheden.

De regeling is bedoeld voor netwerken die starten vanuit de eerste lijn, met het doel om kennis en ervaring over uitkomstgerichte zorg die is opgedaan in de tweede of derde lijn te delen met de eerste lijn en daar verder te verbreiden. Op de website van het Zorginstituut vindt u meer informatie over het thema. U kunt op de website ook de aanvraagdocumentatie en veelgestelde vragen bekijken.

Uitkomstinformatie voor Samen beslissen

De subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’ stimuleert het gebruik van uitkomstinformatie door patiënten en zorgprofessionals in de praktijk. Zodat ze samen kunnen beslissen over de best passende zorg. Het Zorginstituut verstrekt hiervoor subsidies in jaarlijkse aanvraagrondes met een specifiek thema.

Vragen?

Hebt u vragen over de informatiebijeenkomsten? Mail die dan vast dan naar samenbeslissen2023@zinl.nl.

Inschrijven

Verzeker uzelf van een plaats en wacht niet te lang met inschrijven. Dat kan uiterlijk tot vrijdag 13 januari 2023 via de groene knop.