Praktijkgids Samen beslissen met kwetsbare ouderen

Digitale brochure van Zorginstituut Nederland ter gelegenheid van de conferentie 'Samen beslissen met kwetsbare ouderen' op 28 september 2023. Het is een overzicht van de projecten die zijn opgezet met behulp van de subsidieregeling ‘Samen beslissen’ jaargang 2021 - Samen beslissen met kwetsbare ouderen. Naast een korte inhoudelijke samenvatting komen praktische vragen aan bod. Wat zijn de behaalde resultaten? Wat ging goed? Wat zou een volgende keer anders kunnen?

Tips en aanbevelingen voor samen-beslis-tools

Naast een overzicht van projectresultaten is deze brochure ook een praktijkgids. Met tips en aanbevelingen voor iedereen die van plan is om zelf een Samen-beslis-tool te ontwikkelen, bijvoorbeeld een keuzehulp, handleiding, instructie of app. Bij ‘Samen beslissen’ draait het om samen doen!