Aan het bureau en aan het bed - Zorginstituut Magazine december 2021

Hoe pakken de adviezen, richtlijnen, handreikingen of standpunten van het Zorginstituut in de praktijk uit? In hoeverre sluit dat wat ‘aan het bureau’ is bedacht aan op de dagelijkse praktijk ‘aan het bed’? Deze keer de subsidieregeling anonieme e-mental health. Met Johan Knollema en Johannes Dijkstra.

Op de afbeelding zijn twee foto's naast elkaar te zien. De foto links toont een oudere man met een felblauw overhemd, gemillimeterd grijs haar en een ronde bril. Hij staat met zijn handen op de rug en kijkt in de camera. Op de foto rechts staat een jonge man met kort bruin haar, een korte baard en een lichtgrijs shirt. Hij heeft zijn armen voor zijn borst gevouwen en kijkt lachend in de camera. Op de foto staat de tekst 'Zorginstituut Magazine.
Beeld: ©Zorginstituut Nederland