Marcel Levi keynote spreker op HTAi Annual Meeting 2022

Prof. dr. Marcel Levi is keynote spreker op de Health Technology Assessment international (HTAi) Annual Meeting 2022. Levi is voorzitter en algemeen directeur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Levi kreeg internationale erkenning en bewondering voor het succesvol leiden van de University College London Hospitals op het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie. Hij heeft meer dan 750 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is lid van de Royal Academy of Sciences en honorary fellow van het Royal College of Physicians.

De afbeelding toont het portret van Marcel Levi.

HTA

Zorginstituut Nederland is de trotse local host organisation van de HTAi Annual Meeting 2022. Dit is de grootste en meest vooraanstaande internationale conferentie op het gebied van de evaluatie van gezondheidstechnologie, oftewel HTA. HTA is het proces waarmee de medische, economische en ethische waarde wordt bepaald van gezondheidstechnologie. De uitkomsten worden gebruikt om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren en deze betaalbaar en toegankelijk te houden. 

Voor wie?

De HTAi Annual Meeting 2022 vindt plaats van 25 tot 29 juni in Utrecht. Op de conferentie komen meer dan 1000 onderzoekers, beleidsmakers, research en development-professionals, zorgverleners en patiënten(vertegenwoordigers) uit de hele wereld samen. Zij delen inzichten en best practices op het gebied van HTA. 

Sprekers

Naast Marcel Levi hebben onder andere de volgende sprekers hun medewerking toegezegd:

  • dr. Izzuna Mudla Mohamed Ghazali (Deputy Director van de Malaysian Health Technology Assessment Section)
  • dr. Christine Muzel (Director Technology Strategy van Philips Belgium)
  • Linda Daniels (manager bij Patiëntenfederatie Nederland). 

Meer informatie over de registratie en het programma van de HTAi Annual Meeting 2022 vindt u op de website van de conferentie van HTAi.