Website CVZ vernieuwd

Na maanden van voorbereiding is op 28 juni de vernieuwde corporate website van het CVZ live gegaan. Hoewel de inhoud op hoofdlijnen op dezelfde manier is gerubriceerd als op de vroegere website, zal het misschien toch even wennen zijn.

Huisstijl Rijksoverheid

In de overgangsfase van College voor zorgverzekeringen naar Zorginstituut Nederland hanteert het CVZ vanaf 1 juli alvast een nieuwe huisstijl. Dit heeft gevolgen voor alle communicatieuitingen van het CVZ, waaronder de corporate website. Omdat het CVZ ook al bezig was met het vernieuwen van deze website, is de lancering daarvan vertraagd, zodat de nieuwe site gelijk ook in de nieuwe huisstijl kan worden gepresenteerd.

Voor de nieuwe huisstijl heeft het CVZ aansluiting gezocht bij de rijksbrede huisstijl van de Rijksoverheid, zodat het CVZ voortaan direct herkenbaar is als overheidsorganisatie.

Digitale verwijzingen naar de website

Het CVZ wil beheerders van andere websites er op wijzen dat verwijzingen (hyperlinks) vanaf die websites naar pagina's op de vroegere CVZ-website vanaf 29 juni geen resultaten meer zullen opleveren.