18 januari Informatiebijeenkomsten subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Na inschrijving ontvangt u een Webex-link voor deelname.

Dinsdag 18 januari 2022
Ochtendsessie: 10:00 - 12:00 uur
Middagsessie: 14:00 - 16:00 uur

Inhoud online-informatiebijeenkomsten

Op dinsdag 18 januari 2022 organiseert het Zorginstituut 2 online-informatiebijeenkomsten over de aanvraagprocedure 2022 voor de subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’. De aanvraagperiode loopt van 1 januari 2022 tot en met 31 maart 2022. In de bijeenkomst informeren we u over het doel van de subsidieregeling en de inhoud van het thema in 2022. Ook geven we toelichting op de projectcriteria en aanvraagprocedure.

Thema 2022: Samen beslissen met kinderen

In 2022 ondersteunt de subsidieregeling projecten die het gebruik bevorderen van uitkomstinformatie voor Samen beslissen door zorgverleners en kinderen. En natuurlijk ook door ouders of verzorgers van kinderen. Het jaarthema ‘Samen beslissen met kinderen’ richt zich op kinderen tussen de 4 en 18 jaar.

De regeling is bedoeld voor netwerken die starten vanuit de eerste lijn, met het doel om kennis en ervaring over uitkomstgerichte zorg die is opgedaan in de tweede of derde lijn te delen met de eerste lijn en daar verder te verbreiden. Op de website van het Zorginstituut vindt u meer informatie over het thema. U kunt daar ook de aanvraagdocumentatie en veelgestelde vragen bekijken.

Uitkomstinformatie voor Samen beslissen

De subsidieregeling ‘Leren gebruiken van uitkomstinformatie bij Samen beslissen’ stimuleert het gebruik van uitkomstinformatie door patiënten en zorgprofessionals in de praktijk. Zodat ze samen kunnen beslissen over de best passende zorg. Het Zorginstituut verstrekt hiervoor subsidies in jaarlijkse aanvraagrondes met een specifiek thema.

Vragen over de informatiebijeenkomsten?

Mail eventuele vragen alvast naar: samenbeslissen2022@zinl.nl.

Inschrijven

Via de groene knop kunt u zich opgeven voor 1 van de sessies. Doe dit uiterlijk zondag 16 januari, dan ontvangt u tijdig de link naar de juiste bijeenkomst.

We kijken uit naar uw deelname op 18 januari a.s.