01 oktober European Implementation Event 2020

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Postillion Convention Centre - WTC Rotterdam

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
The Netherlands

Onder de titel 'Crossing Borders - Overcoming Boundaries: Implementation for a new decade' vindt op 1 en 2 oktober 2020 het eerste Europese implementatie-evenement plaats. Zorginstituut Nederland is een van de partners van het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) dat het evenement organiseert.

Voor iedereen die met implementatie te maken krijgt

Tijdens het European Implementation Event 2020 (#EIE2020) komen implementatiespecialisten bijeen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van implementatie te delen. Ben je beleidsmaker, zorgprofessional, kwaliteitsverbeteraar of wetenschapper? Dan krijg je tijdens het event de kans om alles te weten te komen over de laatste ontwikkelingen. Ook kun je je eigen kennis en problematiek actief inbrengen tijdens de workshops.

Programma

Een gevarieerd programma met workshops, lezingen en experts op het gebied van leiderschap biedt je de gelegenheid om meer te weten te komen over succesvolle implementaties. Zo spreekt Gregory Aarons (University of California) over Implementation leadership across borders. Henna Hasson (Karolinska Universitet Zweden) gaat in op de-implementeren onder de sprekende  titel Do old habits die hard?. Meer sprekers op de symposia zijn te vinden op de website EIE202.

Meld je aan

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan voor dit event. Je registratie regel je online.