22 juli Leerervaringen met het Dynamisch Aankoop systeem (DAS) voor onderzoeksopdrachten van het Zorginstituut

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Zorginstituut Nederland

Willem Dudokhof 1
1112 ZA Diemen

Contactgegevens Zorginstituut Nederland

Op maandag 22 juli organiseert het Zorginstituut een bijeenkomst voor alle partijen die zich hebben aangemeld bij het Dynamische Aankoop Systeem (DAS). Jaarlijks zet het Zorginstituut via dit systeem tientallen onderzoeksvragen uit op het gebied van kwaliteit van zorg, pakketbeheer en Zinnige Zorg. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de wederzijdse ervaringen en komen we zo al lerend verder.

Doelgroep

Bent u werkzaam bij een onderzoeksbureau, universiteit of consultancybureau en hebt u interesse in de onderzoeken die het Zorginstituut uitzet? U kunt zich gratis en makkelijk aanmelden via het DAS-aanmeldsysteem. Mocht u hulp nodig hebben bij de inschrijving dan kunt u zich wenden tot de servicedesk van CTM: 020 – 6708500 of helpdesk@ctmsolution.nl.

Aanmelden voor de bijeenkomst

Degenen die al staan ingeschreven in DAS hebben per e-mail een uitnodiging voor de bijeenkomst ontvangen. Wanneer u zich nu inschrijft voor het systeem, dan kunt u zich vervolgens inschrijven voor de bijeenkomst op 22 juli 2019 door een e-mail te sturen naar infoO&W@zinl.nl.

Meer informatie over onderzoeken bij het Zorginstituut is te vinden op de pagina 'Onderzoek en wetenschap'.