09 november Dag van het Advies 2017: Zinnige Zorg in de Praktijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Koninklijke Groote Industrieele Club

Dam27

1012 JS Amsterdam

Hoe organiseren we Zinnige Zorg in de praktijk? Die vraag staat centraal op de Dag van het Advies 2017. Dit is een jaarlijkse bijeenkomst waar het Zorginstituut kennis uitwisselt én samenwerking zoekt met medisch adviseurs, juristen en zorginkopers bij zorgverzekeraars. Dit jaar nemen wij u mee in de wereld van Zinnige Zorg. Wij vragen u actief mee te denken over hoe u bij kunt dragen aan de Zinnige Zorg verbeteracties en de implementatie hiervan.

Programma Zinnige Zorg

Het programma Zinnige Zorg is door het Zorginstituut opgezet om verbeteringen in de zorgpraktijk tot stand te brengen. Iedereen in Nederland moet er op kunnen rekenen dat hij of zij goede zorg ontvangt. Niet meer dan nodig en niet minder dan noodzakelijk. De kwaliteit van zorg voor een individuele patiënt is goed en tegelijkertijd willen we dat de betaalbaarheid en de toegankelijkheid ook op de lange termijn gewaarborgd blijven.

Met het programma Zinnige Zorg onderzoeken we of zorg in de praktijk op een patiëntgerichte, effectieve en doelmatige manier ingezet wordt. Samen met betrokken partijen onderzoeken we waar de zorg beter kan, spreken we concrete verbeteracties af en bekijken we of beoogde resultaten behaald worden.

Informatie & Aanmelden

De Dag van het Advies vindt op 9 november 2017 plaats in de Koninklijke Groote Industrieele Club op de Dam 27 in Amsterdam. Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 12.00 uur staat er een lunchbuffet klaar en na 17:00 bent u van harte welkom op de afsluitende borrel.

Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst.