24 augustus Workshop Actieprogramma iWlz

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs MeetUp in het Beatrixgebouw Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

De elektronische gegevensuitwisseling in de langdurige zorg moderniseren. Hoe doe je dat? Wat is nodig om de cliënt de regie te laten nemen, informatie te bieden die tijdig, volledig en betrouwbaar is én administratieve lasten te verlagen? Hoe kunnen we de gegevensuitwisseling tussen cliënt en zorgaanbieder en tussen partijen onderling nog slimmer inrichten?

De foto toont de workshop van het Actieprogramma iWlz

Daar heb jij, professional op het gebied van zorg- en cliëntregistratie, vast ideeën over! Die ideeën zijn heel waardevol, daarom nodigt het Actieprogramma iWlz je van harte uit deze op 24 augustus te delen.

Tijdens de workshop wordt uitgelegd wat het Actieprogramma iWlz inhoudt, maak je kennis met de simulatieomgeving en kun je actief meedenken en feedback geven. Deze feedback wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van de simulatieomgeving.

Bekijk het videoverslag van de workshop op 13 juli 2017.

Doelgroep

Zorg- en cliëntadministrateurs, werkzaam in de langdurige zorg, bij cliëntenorganisaties en ketenpartijen.

Aanmelden

Het maximale aantal deelnemers voor deze workshop is bereikt dus aanmelden is niet meer mogelijk. Wilt u op de hoogte blijven van het Actieprogramma iWlz en uitgenodigd worden voor een volgende bijeenkomst, mail dan uw naam, functie en organisatie naar actieprogrammaiwlz@zinl.nl.

Over het Actieprogramma iWlz

Het Actieprogramma iWlz is een samenwerking tussen CIZ, CAK, SVB, Zorgverzekeraars Nederland, Zorgkantoren, Zorginstituut Nederland, BTN, Federatie Opvang, GGZ Nederland, Actiz, VGN. Met het actieprogramma willen we de informatievoorziening in de Wlz verder moderniseren waardoor het mogelijk wordt de cliënt meer regie te geven op zijn zorginformatie.  

Het Actieprogramma iWlz wordt sinds januari 2017 uitgevoerd door Zorginstituut Nederland.