Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 4 rubrieken:

Vierde Zorginstituut Nederland Lezing

Datum:
- 18:00
Locatie:
De Veerensmederij

De vierde Zorginstituut Nederland Lezing vindt op 5 april 2017 plaats in de Veerensmederij te Amersfoort. Ditmaal spreekt Peter van Lieshout de lezing uit. Vanuit een politiek-filosofische invalshoek stelt hij een zeer actueel thema aan de orde: Rechtvaardigheid in de zorg in relatie tot economische schaarste. Rosanne Hertzberger zal deze middag als coreferent het woord voeren. U kunt zich hier aanmelden.

Na afloop van de lezing en het coreferaat is er voldoende gelegenheid om met de sprekers en met de andere aanwezigen in gesprek te gaan over deze belangrijke kwestie voor de toekomst van de Nederlandse zorg en van onze samenleving.

Informatie

Datum 5 april 2017
Tijd 15.00 - 18.00
Locatie De Veerensmederij te Amersfoort
Aanmelden Hier (deelname is kosteloos)
Contactpersoon Donna Smit